Για την πλοήγηση


Εφαρμογές Laser


Laser
Laser

Το ιατρείο μας διαθέτει laser κορυφαίας τεχνολογίας (μοντέλο Elite της Αμερικανικής εταιρείας Cynosure), το οποίο αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο σύστημα αποτρίχωσης, συνδυάζοντας δύο μήκη κύματος, 755 nm (Alexandrite) και 1064 nm (Nd:YAG) και το οποίο είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το μήκος κύματος 755 nm του Alexandrite επιτυγχάνει αποδεδειγμένα απομάκρυνση της περιττής τριχοφυϊας,  χωρίς να δημιουργεί βλάβη στην επιδερμίδα. Στόχος των συνεδριών είναι η μείωση των τριχών σε πολύ μεγάλο ποσοστό, ώστε να απαιτείται μόνο συντήρηση περίπου μια με δύο φορές το χρόνο.

Το μήκος κύματος 1064 nm του Nd:YAG είναι ασφαλέστερο για την αποτρίχωση στα πολύ σκούρα δέρματα, αλλά και στα δέρματα που έχουν μαυρίσει από τον ήλιο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επίσης, το laser Nd:YAG δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα σε:

Συμπληρωματικά, το laser Alexandrite εξαλείφει πολύ αποτελεσματικά τις

Η εφαρμογή του laser πραγματοποιείται με ταυτόχρονη χρήση ειδικού Air Cooling System (συσκευή παραγωγής ψυχρού αέρα), το οποίο ψύχει επιφανειακά και προστατεύει την επιδερμίδα από τυχόν εγκαύματα, ενώ συγχρόνως προκαλεί ήπια αναισθησία.


Προγραμματίστε το ραντεβού σας !