Για την πλοήγηση


Βιογραφικό


Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Κιριμλίδου Αικατερίνη που διατηρεί το ιατρείο της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρέχει μια σειρά από υψηλού επιπέδου δερματολογικές υπηρεσίες με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον ασθενή.

Η ιατρός ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδισίων & Δερματικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα και στη συνέχεια έκανε μια σύντομη μετεκπαίδευση στο τμήμα Δερματολογίας του "University of Chicago" των ΗΠΑ, μετά από υποτροφία.

Βασισμένη στην πείρα της στο αντικείμενο και στις επιστημονικές της γνώσεις, η ιατρός εγγυάται έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση, αλλά και αποτελεσματική θεραπεία οποιασδήποτε δερματολογικής και αφροδισιολογικής πάθησης, ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Κιριμλίδου Αικατερίνη διατηρεί επιστημονικούς δεσμούς με μεγάλα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS), όπου και εργάζεται με σχέση μερικής απασχόλησης, ενώ είναι μέλος των παρακάτω επιστημονικών εταιριών:

 

Η ιατρός είναι εξειδικευμένη στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη δερματικών όγκων όπως το μελάνωμα, χρησιμοποιώντας μεθόδους Ψηφιακής Δερματοσκόπησης και Χαρτογράφησης Σπίλων.

Στο ιατρείο χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την αποκατάσταση ή βελτίωση δερματολογικών προβλημάτων, καθώς και αισθητικών ατελειών. Επίσης, διενεργούνται δερματοχειρουργικές επεμβάσεις με αξιοπιστία και έμφαση στη λεπτομέρεια. Τέλος, το ιατρείο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της κοσμητικής δερματολογίαςαντιγήρανσης και αποτρίχωσης.